Pages

20 Eylül 2011 Salı

JYJ'in Muhteşem Geri Dönüşü


Veeeeee zamanında bir Cassiopeia şu sıralar büyük ölçüde JYJ’e kaymış bir koyu fan olarak JYJ’in muhteşem, gözlere gözlere sokan , başarılı geri dönüşünü bir de buradan duyurayım dedim. Bu fandom olayı bizim çevrede baya bir karışık o yüzden o karışık meselelere girmeyeceğim pek. Neticede uzuuun zamandır beklendiği üzere JYJ Korece bir albüm yayınladı (hoş bu 2. Korece albümleri ama bazı insanlar ilkinin –Music Essay- albüm olmadığı görüşünde olduğu için 1 albümü olarak konuşuluyor) ve beraberinde iki de video klip getirdi. JYJ fanlarının dünya turundaki fancamler sayesinde sözlerini ve dansını bile ezbere bildiği Get Out ile In Heaven, izleyiciyle buluştu. JYJ’in SM’den ayrıldıktan sonra beraber yayınladığı ilk klipler değiller ama benim gözümde ilkler.Çünkü bundan önceki international albümleri The Beginning’le çıkan Ayy Girl klibi beni biraz hayal kırıklığına uğratmıştı. Neticede o klibe tonlarca laf eden insanlar da görmüş oldu JYJ’in aslında neler yapabileceğini.

IN HEAVEN



In Heaven şarkısı Jaejoong’un bir arkadaşına ithafen yazdığı bir şarkı. Söz beste Jaejoong’a ait. Gerçekten harika bir iş çıkarmış bunu kimse inkar edemez. Kaybettiği arkadaşıyla yaşadığı pişmanlık ve kendini şuçlaması şarkının sözlerine yansımış. Arkadaşıyla ilgili hikayeyi tekrar anlatmiyim takip eden çoğu kişi biliyordur zaten bilmeyenler de buradan okuyabilirler. Klibe gelirsek, Jaejoong üyelerden birnin oynamasını istemiş herkes de Junsu’da karar kılmış. Hakkaten de iyi yapmışlar, patron rolü oynamayan bir o kalmıştı ^___^ Acaip şirin Junsu’yu karizmatik bir iş adamı imajıyla görmek de ayrı yürek hoplatıcıydı tabi. Bizim karizmatik Dolphincik kız arkadaşına karşı ilgisizdir ve kız arkadaşı da bundan dolayı çok üzgündür, bu üzgünlükle kendini yola atar ve araba çarpar. Çok kısa oldu değil mi ama asıl hikâye zaten şimdi başlıyor. Junsu yıllar sonra hala kız arkadaşının ölümüyle yaşadığı üzüntü ve pişmanlıkla ot gibi bir hayat sürmektedir. Fakaaat bir sabah uyanır ki kapısında kız arkadaşı!!! O__O Zaman geriye akmıştır Junsu’ya ikinci bir şans verilmiştir. Junsu da kız arkadaşıyla ilgilenerek bu şansı gaayet iyi değerlendirir ve kaza günü geldiğinde ise Junsu arabanın önüne atlar kızı kurtarim derken beraber ölürler.Çok acıklı T_T

Klipde en sevdiğim anlardan biri işte bu, Junsu’nun jestleriyle mest olduğum an!


Bu sahnenin de Junsu fanlarının genelinin en sevdiği sahne olduğuna şüphe yok tabii ki.


Junsu’nun uçan totosu, tüm klip boyunca izleyenlerin gözlerinin dolduğu, ikisinin de araba altında ezilme tehlikesi geçirdiği sahneye kadar yaşadığı duygu selini silip süpüren bir sahne. Bu sahnenin yönetmen tarafından Junsu fanlarına bir hediye olduğunu düşünüyorum. Gözlerim dolmuş vaziyette klibi izlerken bir anda koptuğum bir sahne oldu kendisi.

GET OUT




Get Out’a gelirsek; sevdiği kız tarafından aldatılan bir erkek ağzından yazılmış. Yoochun ve Jaejoong işbirliği ile yapılan bir şarkı bu da. Sözlerini yine buradan aşağılara inerek okuyabilirsiniz.“ Beni sevdiğini söylüyorsun yine de onu öpüyorsun” bu çocuklara bunu yapacak bir kızın henüz doğduğunu sanmıyorum ama JaeChun ikilimiz güzel hayal etmiş de yazmış. Şarkı yavaş başlasa da sonradan hızlanıyor ve gayet de eğlenceli. Günün birinde JYJ konserine giderseniz “Modu da Bye Bye Sarangdo” şeklinde tempo tutmaktan kendinizi alamayabilirsiniz. Video klipte giydikleri kıyafetler, danslar gerçekten harika. Ve işte “Aman Allah’ım bunlar da ne” gifleri.

Burada sanki KYHD’da yapılan baş eğmeye atıfta bulunan kaldıran versiyonu yapılmış.


Junsuuuu!!! Bu çocuk dans etsin ben izliyim çok seviyorum hakkaten *__*


Photobucket

Tatlı karizmasıyla Yoochun....


Photobucket

Bu da bilgisayar ürünü olup gerçek falan olmayan Jaejoong *.*

gifleri hacıladığım mekan JYJ3'dür şarkının sözleri için de Nurdan'cıma teşekkür ediyorum ^^

Playlist