Pages

5 Ağustos 2011 Cuma

Ikemen desu ne~



Ikemen Desu Ne dizimiz Güney Kore'nin You're Beautiful dizisinin Japon uyarlamasıdır. Ben genelde uyarlamalardan pek hoşlanmam fakat bu dizi epey ilgimi çekti ve bütün çıkan bölümleri iştahla izleyip bitirip ağlamaklı oluyorum, yeni bölümü beklemek zorunda olduğum için. O derece. Bir diğer güzel yanı: bütün Japon dizileri gibi bu dizinin de bölümlerinin az ve her bölümün süresinin kısa oluşu. Ve elbette olayların çabuk gelişmesi. Kısacası sıkmıyor. Tavsiye ederim.



A.N JELL Üyeleri:


Takimoto Miori:  Başrol kızımız efenim. Sakuraba Mio(ikizlerden erkek olan) / Sakuraba Miko(ikizlerden kız olan) Bu kızımız pek azimli, pek kararlı ve pek saf.


Tamamori Yuta: Katsuragi Ren rolündeki aksi kişilik, başrol oğlanımız. Aslında duyarlı biri olmasına rağmen belli etmiyor. Ayrıca Kis-My-Ft2 grubunun üyesidir.

Fujikaya Taisuke:(Resimdeki şapkalımız) Fujishiro Shu rolündeki başrol kızımıza aşık olan ve başından beri onun kız olduğundan haberdar kişilik. Pek romantik. Kendileri de  Kis-My-Ft2'dendir.


Yaotome Hikaru:(Resimdeki Sarışınımız) Kendisi şapşal ve en saf olan oğlanımızdır. İlerleyen bölümlerde başrol kızımıza kız olduğunu bilmeden aşık olup kendini homoseksüel sanacaktır. En eğlencelisidir bana göre. Hongki kadar olmasa da~



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Playlist