Pages

17 Ağustos 2011 Çarşamba

Okane Ga Nai



Uzun süredir animelerle ilgileniyorum ki bu ilk Yaoi anime denemem oldu. "Yaoi" kimilerine göre fazla aykırı gelebilir, sonuçta iki erkeğin aşkını konu alır ve tuhaf karşılanması da çok normaldir. Ama önyargıları kırıp, keyifle izlenilesi/okunasıdır. Zaten ana karakterlerden biri hatunsal özellikler ve hareketler sergiliyor genelde, diğeri ise tam tersi oldukça erkeksi bu nedenle pek rahatsız edici gelmiyor bence. Hoş dediğim gibi aslında pek bir deneyimim de yok bu konuda. Az çok yaoi manga okumuşluğum olsa da Okane Ga Nai ilk yaoi anime deneyimim oluyor. Henüz bugün başladım animeye, ilk bölümden yola çıkarak yorumlamaya çalışıcam.

Animenin konusundan şöyle kısa bahsedecek olursak eğer; Yukiya Ayase 18 yaşında bir üniversite öğrencisidir. Kuzeni Tetsuo Ishii tarafından ihanete uğramış ve kuzeni oldukça yüklü borçlarını kapatmak için Ayase'yi satmıştır. Bir açık arttırmaya çıkarılan Ayase, Somuku Kanou adında bir iş adamı tarafından 120 milyon karşılığında satın alınır.
Kanou bunu dört yıl öncesinden Ayase'yi tanıdığı için yapmıştır ve şimdi Ayase'yi yakınında istediği için kendisiyle birlikte yaşamaya zorlar.


Biraz +18 bir Yaoi olsa da izlenebilir olduğunu düşünmekteyim. Eğer Yaoi'lerle bir sorununuz yoksa eğer fazla düşünmeden başlayabilirsiniz mangaya. ^__^


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Playlist