Pages

25 Ağustos 2011 Perşembe

You Have Fallen For Me nam-ı diğer Heartstrings

İki gün evvel bu diziye başladım ve finale gelmiş bulunmaktayım fakat yarın izlemeyi düşünüyorum. Bitmesini istemediğimden değil başlarsam bitiremeyeceğimden. Her an kardeşim gelip bilgisayarı kapabilir. Öhöm neyse aile meselelerine girmeye gerek yok.

Klasik Kore dizilerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Tesadüfler, üçüncü kişiler, kibirli görünen ama öyle olmayan popüler ve zeki çocuk, şapşal ama gururlu ve sempatik olan saf ve iyilik sever kız...
Hafif Dream High tadında biraz da Playful Kiss eklersek hı-hım evet bu dizi çıkar ortaya.

Romantik komedi + müzik ve dans var işin içinde. Daha gerçekçi ve bazı sebepler daha inandırıcı olabilseymiş tadından yenmezmiş kanımca.

Park Shin Hye ve Jung Yong Hwa dizinin başrollerindeler. 

Konusuna gelecek olursak:
Park Shin Hye dizide Lee Kyu Won rolünde bir Geleneksel Kore müziği öğrencisi olmakla beraber gayageum adında geleneksel bir enstrüman çalmaktadır ve The Wind Flowers adında bir müzik grubu vardır. Jung Yong Hwa ise Lee Shin rolünde popüler bir öğrencidir, The Stupid adındaki grubunda hem vokalist hem gitaristtir. Birbirlerinden çok farklı yetişmiş olsalar da Okullarının 100. yıl festivali için düzenlenen müzikale seçilirler. Başlangıçta yıldızları barışmayan gençlerimiz zamanla aşk kıvılcımları çıkarmaya başlarlar.
Lee Shin aslında bir profesörü seviyor başlangıçta fakat reddedildikten sonra çok zaman geçmeden Kyu Won'a aşık olması bana hiç inandırıcı gelmedi. Üstelik dizinin ilk bölümündeki tesadüfler silsilesinden hiç bahsetmeyeyim. Buna rağmen hoş olduğunu düşünüyorum ve gençlik dizilerini sevenlerin izleyebileceği türden bir dizi.
 Eh biraz da OST olsa fena olmaz. Dizide kullanılan müzikleri gerçekten çok beğendim. CN Blue iyi iş çıkarmış. Zaten başarılı bulduğum gruplardan biridir.

Dizide kullanılan bütün müzikleri bu blogdan indirebilirsiniz :)

Şapşal baterist Min Hyuk <3

Playlist